Feiten over High pressure tackers onthuld

Via een combinatie over het tacker systeem en de speciale Rockpanel ringnagel zal daar iedere keer ons vaste en constante inslag plaatsvinden. Een bevestiging gebeurt op die methode overeenkomstig een richtlijnen over dit Rockpanel garantieplan.

Hiermee kan zijn ons geleidelijke overgang aangaande lage druk tackers naar een 22 bar High Pressure toestellen mogelijk en gaan antieke investeringen ook niet verloren. Het is ons olievrije een paar traps compressor met een onderhoudsarme pomp en ons opvallend laag geluidsdrukniveau door de 4-polige inductiemotor.

Het gereduceerde vibratie- en geluidsniveau (65dB) vormt het geoorloofd een compressor direct te publiceren op de plaats waar u dan ook aan het werk raakt, zonder de gehoor te belasten.

Rolnagelspijkers hebben een lengte met 32mm tot 90mm en een dikte aangaande twee,1mm tot immers 3,1mm. Deze geraken afgeleverd als ronde ‘rollen’ die geladen mogen geraken in de zo typerende trommelvormige magazijnen betreffende het type tacker.

De bekendste gastackers komen met Paslode, Powers, DeWalt, Hitachi, Makita en Tjep. Die laatste is compatibel met grote en korte gasbusjes. Gemiddeld mag jouw zo’n 1000 schoten doen met 3 gasbus, afhankelijk met dit onderliggende bouwstof en de lengte aangaande je spijker.

Bespaar tijd en bedrag met deze originele MAX Rebartier Vlechtmachines. De vlechtmachines bestaan perfect voor onder andere dit bevestigen met vloerverwarmingsslangen. Teneinde de verschillende types Rebartier te bekijken klikt u dan ook op de afbeelding.

Door een hoge druk over 22 bar, mag er betreffende High Pressure tevens geschoten geraken in beton betreffende een kenmerkende kubusdruksterkte aangaande 65 N/mm². Betreffende een betontacker AN250HC zijn constructies geoorloofd die ook met ons gasnailer wanneer een kruitschiethamer ook niet realiseerbaar zijn.

Behalve de verkoop met Max tackers bent u dan ook voor ons verder aan het passende adres voor onderhouden en herstelling aangaande de tacker. Binnen ons festival hebben we een team betreffende ondervinden technische specialisten die die taken doen. We proberen altijd een reparatiewerkzaamheden in 5 dagen uit te voeren, zodat u dan ook zo vlug mogelijk de tacker wederom kunt benutten. Tevens geraken al die producten welke u dan ook voor 13.00 uur besteld een eerstvolgende dag bij u dan ook afgeleverd (indien de middelen voorradig zijn).

Tackerplein levert behalve al die beroemde zien tackers tevens de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Momenteel gadeslaan we steeds meer tackers die hun schietkracht uit kleine gasbusjes putten. Daarmee heb jouw als goedkoop het een luchtslang en een bijbehorende compressor overbodig geraken.

Voeg het eerstvolgende telefoonnummer toe met de contactlijst High pressure tackers van jouw mobieltje en je kan het via WhatsApp nog sneller bereiken: 0615223400

Ook op overige vlakken blinkt een compressor AC310H uit. Door de 4-polige inductiemotor is dit geluidsdrukniveau namelijk buitengewoon laag, en het zit wel zo aantrekkelijk.

Tackerplein levert naast alle bekende zien tackers ook de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Gereedschappelijk leverancier aangaande professioneel werktuigen wegens een vakman die dagelijks betreffende powertools zit. Voor goed werktuigen en ons prima diensten gaat u dan ook naar .

Uiteraard levert Gereedschappelijk ook niet louter deze systemen doch tevens de bijbehorende spijkers en dit gas.

Op deze plaats kan u ons afwisseling vervaardigen uit onze gespecialiseerde Nietapparaten. Wij hebben lichte nietapparaten bestemd wegens folie tot de zware nietapparaten passend voor emballage, kozijnen en verdere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *